E diel, 28 shkurt 2021
  • Sheshet e Prishtinës pa njerëz

    Sheshet e Prishtinës me borë gjatë natës dhe pa njerëz, janë paraqitur në këtë imazh. fotografi Fitim Sopjani ka kapur këtë moment përmes syrit të aparatit, gjatë orës policore në Prishtinë. duket heshtje, derisa shihet bredhi dhe dekorimet që janë bërë për festat e fundvitit, si dhe fotografia e presidentit historik Ibrahim Rugova./BS/