E mërkurë, 14 prill 2021
  • Prishtina në dimër!

    Prishtina është pa dyshim e bukur në muajt e verës, por edhe në dimër ka madhështinë e saj. Prishtina është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Kosovës. Në Prishtinë mbizotëron klima kontinentale me një temperaturë vjetore mesatare prej 10,4 °C dhe me reshje vjetore mesatare prej 600 mm. Këtë fotografi të bukur nga stina e dimrit na e sjell fotografi i njohur Bujar Gashi. /BS/