E martë, 20 prill 2021
  • Perëndimi magjik

    Momenti i perëndimit të diellit është sjell përmes kësaj fotografie dhe duket magjik. fotografia është realizuar nga fotografi Arian Mavriqi dhe është publikuar në llogarinë e tij në Facebook./BS/