E martë, 20 prill 2021
  • Perëndimi i diellit në Lagunën e Nartës

    Një foto të mahnitshme të perëndimit të diellit në Lagunën e Nartës (Zvërneci), e ka sjell fotografi Arian Mavriqi. Një pamje magjike dhe qetësuese shihet në këtë foto, të cilën ai e ka publikuar në Facebook./BS/