E martë, 13 prill 2021
  • “Ekspozita 59”

    Pamje nga ekspozita “Ekspozita 59”, Restrospektivë, e cila u prezantua sot me fotografi të 7 autorëve. Ato pasqyrojnë luftën, vuajtjet dhe maltretimet e popullit shqiptar nga agresori serb. Fotografia e publikuar nga kryetari i Skenderajt Bekim Jashari./BS