E mërkurë, 14 prill 2021
  • Aty ku drita nuk shuhet

    Arian Mavriqi ka sjellë një foto nga Prekazi legjendar. Në këto pamje ai ka kapur një pjesë të kullës së Prekazit dhe perëndimin e diellit mbi këtë zonë./Bota sot