E enjte, 06 maj 2021
  • Lejleku i bardhë

    Arian Mavriqi në koleksionin e fotografive të tij ka sjellë edhe një lejlek të bardhë. Më këmbë të gjata dhe sqep të gjatë në ngjyrë të kuqe, këtë lejlek ai e ka fotografuar në Malishevë të komunës së Gjilanit./Bota sot