E martë, 03 gusht 2021
  • Përqafimi i liderëve shqiptarë

    Përqafimi mes Edi Ramës dhe Albin Kurtit gjatë ditës së djeshme në Samitin e Tiranës. Ky takim duket se iu ka dhënë fund mospajtimeve ndërmjet këtyre dy liderëve dhe ka përfunduar me një përqafim./Bota sot