Magjia e vjeshtës - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Magjia e vjeshtës

    “Vjeshta është një sezon i ftohtë, por kur shoh se si lë shumë ngjyra në dritën e diellit, si në këtë skenë në Chatsworth Garden, ndihem i ngrohtë brenda dhe i lumtur”, thotë Mick Ryan. Siç është piku i vjeshtës, një fotografi e ahut është një domosdoshmëri, dhe kjo është një klasike. E mrekullueshme. Fotoja është publikuar tek The Guardian./BS/