Gratë që dëshmojnë se thinjat janë OK - Bota Sot
E diel, 18 gusht 2019
  • Gratë që dëshmojnë se thinjat janë OK

    Nëse do të duhej të emëronit shenjat e para të plakjes, me gjasë do të thoshit “lëkurë të lëshuar, rrudha dhe sigurisht edhe flokë të thinjur”. Edhe pse të të bëhen flokë ngjyrë gri është një proces krejtësisht normal, shumica prej nesh janë të tmerruar se si do të dukemi dhe rreth asaj se çfarë njerëzit do të thonë rreth kësaj.

    Sidoqoftë, ato gra që kanë vendosur të bëhen gri mund të dëshmojnë se problemi nuk ka të bëjë vetëm me moshën, është dashuria për veten dhe vetëvlerësimi, sepse thinjët mund të paraqiten në secilën kohë dhe moshë.

    Ne i bëmë bashkë disa gra të guximshme të cilët kanë vendosur që  të mos i ngjyrosin flokët dhe t’i pranojnë thinjat ashtu si i kanë.

1 / 9