Bavaria, vendi tipik gjerman - Bota Sot
E diel, 20 tetor 2019
  • Bavaria, vendi tipik gjerman

    Bavaria josh turistët me traditat e saj të thjeshta, pallatet mbretërore dhe natyrisht, Alpet.

    Me një sipërfaqe prej më shumë se 7,000 kilometra katrorë, Bavaria është shteti më i madh federal i Gjermanisë dhe asnjë shtet tjetër nuk ka aq shumë klishe për Gjermaninë sa ka ajo.

    Nga malet dhe livadhet e gjelbra në kështjellën përrallë të Neuschwansteinit, në kostume tradicionale apo në Oktoberfest të Mynihut.

1 / 11