Londra mbushet me makina super të shtrenjta, policët e trafikut heqin dorë nga gjobat - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Londra mbushet me makina super të shtrenjta, policët e trafikut heqin dorë nga gjobat

    Tashmë nuk është e habitshme që në muajt korrik dhe Gusht, Londra të mbushet me makina super të shtrenjta. Duket se një gjë e tillë është kthyer në një event të përvitshëm.

    Makina të tipeve të ndryshme nga “Rolls Royce”, “Mercedes” dhe “BMW”, shihen tek parkojnë në vijat e verdha dhe në vend ku nuk lejohet parkimi.

    Por mesa duket policët e trafikut tashmë kanë hequr dorë nga gjobat për shkak se pronarët e këtyre makinave nuk e kanë aspak problem të paguajnë!

1 / 13