Muralet që do t’ju ndalnin të ecurit - Bota Sot
E enjte, 20 shkurt 2020
  • Muralet që do t’ju ndalnin të ecurit

    Arti i rrugës merr një reputacion të keq ndonjëherë dhe padrejtësisht, sepse mund të sjellë ngjyra në zonat më të errëta të një qyteti.

    Disa nga këto vepra arti janë kaq të pabesueshme, ato bëjnë që edhe njerëzit më të stresuar të ndalen dhe të marrin frymë – për të shijuar bukurinë ose mesazhin nga këto murale.

    Plus, le të jemi të sinqertë, të kthesh një qoshe dhe të shohësh Winnie Pooh duke blerë mjaltë ose një pirg lodrave duhet të jetë një surprizë emocionuese.

1 / 10