Me 11 kontejnerë transporti ndërtoi shtëpinë e ëndërrave - Bota Sot
E enjte, 20 shkurt 2020
 • Me 11 kontejnerë transporti ndërtoi shtëpinë e ëndërrave

  Kur bëhet fjalë për ndërtimin e shtëpisë së ëndrrave, njerëzit kanë shumë ide të ndryshme.

  Disa zgjedhin njëkatëshe të rehatshme dhe të vogla, të tjerët zgjedhin pallate luksoze. Sidoqoftë, ka një pjesë e vogël e atyre që vendosin të zbresin arkitekturën tradicionale dhe të ndërtojnë diçka krejtësisht të ndryshme, për shembull, një shtëpi me kontejnerë.

  Kjo është saktësisht ajo që bëri projektuesi Will Breaux dhe tani ai është një pronar krenar i një shtëpie të ndërtuar vetëm jashtë kontejnerëve të transportit. Shtëpia e tij e re është e vendosur në rrugën McGowen në Houston.

  Sipas pronarit, shtëpia e tij me 11 kontejnerë është struktura më e gjerë në llojin e saj.

  Kontejnerët janë grumbulluar mbi njëri-tjetrin për të krijuar një shtëpi trekatëshe, të kompletuar me një kuvertë në çati. Breaux dëshironte të ndërtonte shtëpinë e tij që nga fillimi i viteve 2000, megjithatë, për një kohë të gjatë ai luftoi të gjente dikë që do të hartonte llojin e shtëpisë që dëshironte, kështu që Breaux vendosi ta bënte vetë.

1 / 11