Ushtria në ndihmë të policisë për të menaxhuar situatën - Bota Sot
E premte, 14 gusht 2020
  • Ushtria në ndihmë të policisë për të menaxhuar situatën

    Ushtria ka zbarkuar në terren në Tiranë, Durrës dhe Elbasan. Ushtria është vendosur për të menaxhuar situatën në bashkëpunim me forcat e policisë.

    Në çdo patrullë policie do të ketë në përbërje dy pjestarë të ushtrisë. Këto masa janë marrë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

1 / 5