E mërkurë, 21 tetor 2020
  • Të vishesh si Victoria Beckham

    Victoria Beckham është një ndër ikonat e modës, me një stil gjithmonë ndryshe dhe unik.

    Atë e shikojmë gjithmonë me trendet më të fundit të modës duke shkëlqyer.

    Ajo është kthyer tashmë në idhullin e shumë vajzave në mënyrën se si vishet.

    Në fotot në galeri, ish-ylli i “Spice Girls” sjell trended më të fundit të vjeshtës që çdokush duhet t’i ketë në gardërobë për tu dukur klass.

1 / 7