Kur gjërat që porositni, nuk ngjajnë aspak me reklamën - Bota Sot
E martë, 04 gusht 2020
  • Kur gjërat që porositni, nuk ngjajnë aspak me reklamën

    Kërkimi dhe bjerja përmes internetit është e lehtë dhe në shumtën e rasteve më e lirë, por bazuar në disa imazhe del se mund të jetë edhe e gabueshme.

    Leximi jo i duhur i përshkrimit, apo edhe mashtrimet e shpeshta, kanë bërë që njerëzit të blejnë krejt diçka tjetër.

    Dikush nuk e ka ditur se po blen një tepih dekorativ, ndërsa një tjetër porositi pantallona për kukulla duke menduar se janë për të rritur.

    Herën tjetër që bëni ndonjë kërkim përmes internetit, kujdesuni t’i lexoni përshkrimet dhe se ku po e porosisni. 

1 / 11