Tom Hardy dhe dashuria e tij për qentë - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Tom Hardy dhe dashuria e tij për qentë

    Gjithkush e do Tom Hardy, dhe Tom Hardy i do qentë, e kjo gjë në thelb bën që të gjithë ta duan Tom Hardy-n edhe më shumë.

    Ka edhe një llogari në Instagram kushtuar vetëm fotografive të yllit, të cilat janë me qenë të ndryshëm.

    Shikojeni koleksionin e fotografive të aktorit:

1 / 9