“Një javë rresht jam veshur si Ariana Grande” - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • “Një javë rresht jam veshur si Ariana Grande”

    Estelle Tang e cila është redaktore në revistën e modës Elle.com, ka publikuar një artikull me fotografi të saja e veshur si këngëtarja e njohur Ariana Grande.

    Ajo është edhe një fanse e Grandes. Thotë se mbi të gjitha, i pëlqen stili i saj.

    Tang ka publikuar fotografi ku shihet e veshur ngjashëm me Granden dhe thotë se për një javë rresht ajo është veshur si ajo.

    “Ariana Grande është modeli i modës së vitit 2018”, ka thënë Tang.

1 / 6