Trendi i ri dhe i çuditshëm i Instagramit - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Trendi i ri dhe i çuditshëm i Instagramit

    Një trend i ri ka “pushtuar” Instagramin. Njerëzit tashmë po postojnë foto sikur kanë rënë me fytyrë në tokë duke zbritur nga jahtet, makinat apo avionët.

    Ky trend që veçohet nga “hashtag”-u #fallingstars ka nisur në Rusi dhe po përhapet në të gjithë botën.

    Duket se më i përhapur është mes milionerëve rusë, të cilët postojnë foto sikur janë rrëzuar nga avioni i tyre privat.

1 / 13