Çfarë ndodh pas një fotoje profesionale? - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Çfarë ndodh pas një fotoje profesionale?

    Keni menduar ndonjëherë se sa kohë i duhet një fotografi profesionist për të përgatitur një foto që ta shohin të gjithë? Kush janë hapat derisa të arrihet në rezultatin e dëshiruar?

    Fotografi brazilian Gilmar Silva vendosi që të tregonte punën që bëhet pas një fotoje që na kënaq syrin. Ai ka publikuar një seri fotosh ku tregohet “prapaskena” e një fotoje dhe fotoja përfundimtare.

    Koleksionin e tij e quajti LUGARxPHOTO (vendi dhe fotoja), duke treguar atë që ndodh pas një fotoje profesionale.

    Mahnituni me galerinë…

1 / 18