Në 16 vjetorin e vrasjes së Heroit të Demokracisë, të ish kryetarit të Therandës, Ukë Bytyçi dhe dy shoqëruesit e tij; Bafti Bajramin dhe Bajram Bytyçi. - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
1 / 4