KEDS me punime në rrjet – qytete e fshatra paralajmërohen për ndërprerje të rrymës

Kosova

KEDS me punime në rrjet – qytete e fshatra paralajmërohen për ndërprerje të rrymës

Më: 2 mars 2021 Në ora: 16:57
Foto ilustrim

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

03.03.2021

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog Qendra (Kodi: 54000013) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja te KEDS-i, Shtëpia e mallrave, Istog Blinda ABB, rruga e re- Vehbi Jahaj, banesat- Gani Dreshaj, Shefqet Kabashi, NT Banana, Shtëpia e kulturës.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës me kërkesë të K.K. Istog – te rrethi.

2.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS.10/04 kV TS Dresniku ll (Kodi: 52000007003) nga ora 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: rr. Abedin Rexha.

TS.10/04 kV TS KEK-u Blinda (Kodi: 52000012008) nga ora 12:30 deri në ora 15:00.

Vendet: TS KEK-u Blinda.

Arsyeja: Energjizimi i ormanëve të sjellë nga KEDS-i.

04.03.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do te ndërprehet:

Degëzimi 10kV (kodi: 40040004029, 023, 024, 034, 205) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr. Skënderbeu dhe rr.Beteja e Koshares.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

TS10/0.4 kV TS Xhamia Kulla (Kodi 15018018066) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Vendet: TS Xhamia Kulla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

TS.110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS.10/0.4 kV TS Lagja e Spitalit 4/1 (Kodi 19000038012) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Lagjja e Spitalit 4/1.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave nën linjë.

4.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baice Çikatovë (Kodi: 16100008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Energjizimi i daljes së re.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.38 Bregu i Diellit 1/1 (kodi: 11000017) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e Rrugës B, një pjesë e rrugës Enver Maloku, Hyzri Talla, Poliklinika Kavaja,

PTK në Bregun e Diellit dhe një pjesë e rrugës Armend Daci.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

6.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi: 16100002) prej orës 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 14:30 deri 15:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit dhe Çikatova e Vjetër (TS Morinët).

Degëzimi10 kV (Kodi: 16100002200, 252, 266) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Çikatovë e Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe i ormanit të tensionit të ulët.

04.03.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (kodi: 40000001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Gjovani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjja e Qiraxhive (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muslim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koçiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Kyçja e urave në rrjetin ekzistues, si dhe ndërrimin i 6 izolatorëve PSI në shtyllën paraprake të rrjetit ekzistues sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV B.Aliu (kodi: 74000011001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja te stadiumi Bajram Aliu.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.

TS 35/10 kV-Dragash do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Eurokos HC-Dragash (kodi: 30040001) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: Eurokos HC-Dragash.

Arsyeja: Kyçja e HC Brodi 1 sipas pëlqimit elektro-energjtik.

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Degëzimi (kodi: 19000035011, 028, 247, 003, 004, 156, 161, 164,137, 012, 129,146 159, 152, 163, 248,249) prej orës 09:00 deri 09:30 dhe nga 12:30 deri 13:00

Vendet: Lagjja Veteriku- një pjesë

TS. 10/04 kV Zhaki Advertising (kodi: 19000035129) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti.

TS 10/04 kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (kodi: 19000035162) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: TS Nexhat Fazliu.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje për trafostacionin e ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

1.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Rezina Veriora 2 (kodi: 81084018005) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Rezina Veriore 2.

Arsyeja: Ndërrim i TS-it sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat