Vendet që mbesin pa rrymë - Bota Sot
Vendet që mbesin pa rrymë

Kosova

Vendet që mbesin pa rrymë

Më: 24 gusht 2017 Në ora: 16:38
Ilustrim

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  26.08.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J38 Lagja e Spitalit (Kodi: 19000038)

 prej orës 10:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla Pavarësia, Lagjja e Spitalit 4/1 dhe Lagjja e Spitalit 4/2, N.N.P."Guri" (B. Marmullaku), "Burimi Com" dhe "Standart Plus", NPT "Burimi Comerc" 2 dhe VG Construction-Korab Gashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e një kthine të re dhe vendosja e kabllove XHP në NS 10/0.4kV Shkolla Pavarësia (Kodi: 19000038019).

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më  26.08.2017 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet  prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00

TS 10/0.4 kV  TSK-nr.2 Gjimnazi  (Kodi: 73000001004) (Dalja 10kV Kabllot(Kodi: 73000001)

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Shahin Krasniqi, Rexhep Mala, rrugët: Kruja, Marin Barleti, Ukshin Kovaqica, Hamdi Ferati dhe Sheshi Adem Jashari.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më  26.08.2017 në NS 110/35/10 kV Peja  1do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci( Kodi: 50000004)  prej orës  12:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës këndore sipas PEE Nr. 8710.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  26.08.2017 në NS 110/10 kV Peja  2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha( Kodi: 51000008)  prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci i Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e 2 shtyllave: një shtyllë 12/1600 me dy konzolla dhe një 12/1000 me një konzollë, si dhe të bëhet bartja e përçuesve ekzistues në këto dy shtylla.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  26.08.2017 në NS 35/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova I ( Kodi: 80080011)  prej orës  09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Rruga Londra, Rruga Vashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut, dhe Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e linjës së re të një NS 10/0.4kV .

2.

Më  26.08.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani ( Kodi: 80080009)  prej orës  09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e linjës së re të një NS 10/0.4kV.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  26.08.2017 në NS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobradi( Kodi: 30036008)  prej orës  14:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit; afariste: ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritje  të shtyllave dhe shtrirja e përçuesit, sipas projektit ,,Zgjerim i rrjetit 2017 "  Lot 10.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  26.08.2017 do të ndërprehet NS 10/0.4 kV  Fatmiri –Ferizaj  (Kodi: 4004203041)  (Dalja 10kV Jezerci(Kodi:4004203) në NS 35/10 kV Ferizaj III  prej orës 08:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr.Naim Beka.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në NS 10/0.4kV Fatmiri-Ferizaj.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat