Emri dhe veprimtaria flet mjaft për gazetën “Bota sot” - Bota Sot
Emri dhe veprimtaria flet mjaft për gazetën “Bota sot”

Opinione

Emri dhe veprimtaria flet mjaft për gazetën “Bota sot”

Luz Tomaj Nga Luz Tomaj Më 26 qershor 2020 Në ora: 14:12
Gazeta "Bota sot"

Në kushte dhe kohë mjaft të vështir e fillove veprimtarin. Me pandalëshmeri veprove në punen e cila I ka hije nji mjeti të informimit, e cila e kupton rrolin dhe rëndësinë e një mjeti informativ.

Bota Sot, përveç me punen e ndërgjegjëshme profesionale, u ballafaqua edhe me shum sakrrifikime, me sulme të ndryshme të pahijshme. Megjithatë, ia dole dhe ia del, ti shërben popullit – kombit shqipëtar me informacione të përditëshme për të gjitha ndodhitë, të ëmbëla dhe të idhta, brenda kombit dhe mbarë botes.

Vepro dhe vetem vepro dhe, çdo njeri, me mend në kry, të është mirnjohës.

Të uroi përvjetorin dhe suksese në vazhdimsi të pandalur.

Luz Tomaj,

06/26/202

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat