Shqiptarët e Kosovës, që hynë në politikë në 1999-2020 janë kundërshtarë të Albin Kurtit

Opinione

Shqiptarët e Kosovës, që hynë në politikë në 1999-2020 janë kundërshtarë të Albin Kurtit

Bahtir Hamza Nga Bahtir Hamza Më 29 korrik 2021 Në ora: 10:21
Albin Kurti

Bazuar në vlerat vitale kulturore dhe politike të albin kutirit në etikën e etikës kombëtare, që nga takimi i dytë në Bruksel qershor.2021. me delegacionin serb Albin Kurti, dha një goditje serioze e cila sintetizon njohjen e së kaluarës historike dhe ngritjen e shqiptarëve dhe themelimi i shqipes për popullin shqiptar, por delegacioni serb i kryesuar nga krimineli Vuçiç (Presidenti i Serbisë) i cili refuzon të njohë Republikën e Kosovës, një shtet që refuzon të njohë të kaluarën e popullit shqiptar për vite me radhë dhe në këtë pikë, është fitorja politike e Albin Kurtit, kundër delegacionit serb dhe sfidon presidentin kriminel të Serbisë Aleksander Vuçiçin, i cili " i futi guxhën serbëve " dhe ia skuqi vithet dhe fytyrën Aleksander Vuçiçit. Kjo është njohja e politikës serbe që Albin Kurti, mësoi në burgun e Serbisë në qytetin Pozherevac.

Ky është ndryshimi politik që Albin Kurti, ndryshon politikën e tij shqiptare nga iluzionet e shqiptarëve të Kosovës, të cilët ishin një delegacion nga Kosova që nga viti 2013 në Bruksel, nga politika e Hashim Thaçit, i cili e ka shkatërruar Kosovën, dhe shqiptarët,dhe për të përfunduar këtë ndryshim shqiptarët e Kosovës ata duhet të jenë mësuar nga Albin Kurti, në mënyrë që serbët në politikë të ua "fusinë guxhën"' në mënyrë që të mos kenë vetmi dhe izolim në burgjet e Serbisë.

Prandaj, çdo delegacion i shqiptarëve që udhëtojnë për në Bruksel, për dialog me serbët që janë të përfshirë në politikën e Shtetit të Republikës së Kosovës, duhet të marrë parasysh këtë fjali të Albin Kurtit, për të sintetizuar njohjen e së kaluarës historike dhe krijimin të shqiptarëve - Republikës së Kosovës, dhe për të denoncuar atë që i ndodhi popullit shqiptar nga viti 1878-1999 për t’u konsideruar krimin dhe gjenocidin për vite e shekuj me maska dhe paramilitarë nga serbët kundër shqiptarëve dhe, nese delegacioni serb i ndërpren bisedimet e dialogut shqiptarët të reagojnë para Botës. Por në anen tjetër por për të mobilizuar shqiptarët në të vërtetën e tyre për shqiptarët në një politikë të përbashkët dhe për Kosovën, shtetin e shqiptarëve.

Ne duhet të kujtojmë ngjarjet e paraardhësve dhe sterëgjyshërve e gjyshërve tanë me identitet shqiptar me jetën historike kundër krimeve të serbëve, dhe Albin Kurti, me këtë fjali që është pika lidhëse e të gjitha ngjarjeve historike të popullit shqiptar nga 1878 deri në 1999, për të ditur në të kaluarën, dhe përdorimi i fjalës politike, Albin Kurti, i ndihmon shqiptarët të njohin të vërtetën e tyre për shekuj dhe vite, të njohin Komunën e Bllacës në Provincën e Toilicese dhe fshatin e gjyshit tim Gergur, i cili graviton në komuna e Bllacës. Provinca Toplica. Por edhe për të njohur krahinën e Sanxhakut, me kryeqytetin "TREGU I RI" "Novi Pazar"me pas krahinën e Luginës së Preshevës me rrethinë.!

Nga ana tjetër, fjalia është e saktë, e cila synon të zbulojë krimet e serbëve dhe Serbisë në periudha të ndryshme, e cila është arteria kryesore e politikës së Albin Kurtit, për dënimin e Serbisë, i cili është i mprehtë, i cili na mundëson të njohim dënimi politik i serbëve kundër nacionalistëve shqiptarë dhe shqiptarëve që ishin vegla-mjete të verbër të Serbisë, të cilët u bënë të njohur për kanalizimin e tyre kriminal në ish Jugosllavi dhe që nuk zhvilluan për vetë shqiptarët edukimin e shqiptarëve në të vërtetën e kohës historike për të njohur dhe besuar në vetë shqiptarët. Por në ish-Jugosllavi, as shqiptarët dhe as Kosova nuk u zhvilluan në paleta ekonomike nga vetë shqiptarët me "njerëzit" e tyre por shqiptarët komunist si shoqëri masive, akuzuan shqiptarët si nacionalistë, si irredentistë si separatistë nga vetë shqiptarët që ishin agjentë spiunë të Serbisë dhe në këtë shekull 21 se Kosova është republikë, shtet, i dha shtysë Serbisë për atë që synohet nga serbët në Kosovë, dhe kjo dëshmon se shqiptarët pas përfundimit të luftës më 12 qershor 1999 me politikat e tyre nuk funksionuan me politikat për shqiptarët apo për Kosova,as për të vërtetën historike të vet shqiptarëve, por gënjyan, vodhen, për t'u bërë Milioner dhe kjo u bë për shkak të mosnjohjes së politikës së vetë shqiptarëve dhe për hir të mos njohjes së politikës serbe. U deshmua me takimet e tyre për 11 vjet me radhë në Bruksel Evropë, dhe në Uashington USA.

NJOHURITË POLITIKE TË ALBIN KURIT NË NJË FJALI LIDHËSE TË PASQYRIMIT HISTORIK TË VETË SHQIPTARËVE

Në Bruksel, Albin Kurti, në takimin e dytë për dialog me palën serbe, tregoi edukim politik dhe njohuri politike me qëllim të arritjes së marrëveshjes me Serbinë, por nëse NE, si shqiptarë që jetojmë në të gjithë vendin e botës, ne i shohim shqiptarë në Kosovë dhe në parlamentin e Kosovës me partitë e tyre politike, ata që janë kundër Albin Kurtit dhe, kundër politikës së tij, por edhe kundër së vërtetës së shqiptarëve të kohës së tyre pasi njohja e ngjarjeve historike nuk kanë njohuri të tilla për politikën serbe dhe kjo është se shqiptarët e Kosovës nuk funksionojnë në dijeninë e problem politik dhe ky është problemi i vetë shqiptarëve prej vitesh dhe shekujsh të cilët nuk e kanë mësuar politikën e nivelit të serbëve që serbët kanë krijuar çdo herë duke krijuar imagjinatën politike të asaj që duhet bërë në 10 vjet dhe motivimin pragmatik politik për vetë serbët.

Pra, politikanët shqiptarë në Kosovë të PDK-së, AAK-së, LDK-së, kundërshtuan idenë e Albin Kurtit dhe iniciativave të tij për të njohur të kaluarën dhe gjenocidin e Serbisë dhe të serbëve nga viti 1878-1999 në atdheun e shqiptarëve…

Albin Kurti, një student revolucionar, një i burgosur politik në Pozhorvac, Serbi, zëdhënësi i UÇK-së, në zyrën e Adem Demaq në Prishtinë, aktualisht Kryeministër i Kosovës, u sulmua nga shqiptarët që nuk kanë njohuri politike, nga shqiptarët që nuk i ka ato vlerat e tia, nga shqiptarët që janë kriminelë deri tek shqiptarët që janë hajdutë, nga shqiptarët gënjeshtarë, nga shoqëria civile dhe organizatat joqeveritare, nga shqiptarët e Kosovës që janë deputetë dhe ministra, në parlamentin e Kosovës, të cilët u bënë Multi Miliner, nga shqiptarët që uzurpuan dhe përvetësoi pronën shoqërore komunale në Kosovë, nga shqiptarët që janë klanet epokale të Serbisë, të regjistruar nga baballarët e tyre shqiptarë që ishin më jugosllavë sesa jugosllavët e të financuar nga Serbia dhe UDBA Jugosllave.

Albin Kurti, u sulmua nga burra dhe gra shqiptare që janë në partitë politike të PDK -së, AAK -së, LDK -së dhe prostituta të grisura që duken si bretkosa, prostituta e ve-ja, të pista shqiptare "deputete" pa dije politike me trup të ndyrë me fytyra të vrazhdë, të cilët janë anëtarë të partitë politike PDK, AAK, LDK dhe nga klika e kllounëve të tyre që janë anëtarë të këtyre partive politike të diskutueshme që baballarët e tyre ishin komunistë që komplotuan për të mbrojtur interesat e tyre në Serbi dhe Jugosllavi dhe që nuk kanë vlerë kombëtare edhe pse baballarët e tyre kanë tituj dhe diplomat: 'Profesor ' dhe "Akademik" kanë klyshët e tyre që janë kopila me gjak serbi që, kanë klishetë e tyre që janë kopjues dhe hajdutë të pronës intelektuale në këto parti politike dhe kjo ka të bëjë me delegacionet e këtyre partive që nga viti 2010 që e shtynë Serbinë të mbizotërojë mbi Kosovën dhe njohja e shteteve për vetë Kosovën gjithashtu të zvogëlohet.

Sa për ilustrim dhe mos harroni,

Shqiptarët dhe ish-presidenti gënjeshtar, hajdut,criminal, Hashim Thaçi,I tillë është Xhavit Haliti, Kadri Veseli, Ra-muT Haradinaj, Fatmir Limaj,që janë taktikisht gënjeshtar, hajdut, multi-milioner. Por sot po e veçoj Hashim Thaçin,që u përkul para serbëve dhe emrave të serbëve që ishin në pllaka përkujtimore dhe nuk u ulën për nder dhe respekt apo NDERIM në kullën e Jasharëve ose të Rifat Jashari, në Prekazin heroic.Të Jasharët, të cilët ishin themeluesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të njohur dhe të persekutuar si nacionalist-nacionalist shqiptar të Serbisë e të Jugosllavisë, e Hashim Thaçi, me ekzagjerim vizitojke vetëm varret e Jasharëve në Prekaz, dhe u kthye mbrapa pa vizituar Rifat Jasharin në Heroikun e tragjedisë familjare të Jasharëve t`Prekazit.

Pjesa e parë si përfundim

Shqiptarët që kanë partitë e tyre politike si: PDK, AAK, LDK, të cilat brenda tyre kanë anëtare femra dhe meshkuj, burra dhe gra me fasada të ndryshme me sjellje të shthurura, me moral të dyfishtë që jetojnë mes shqiptarëve të Kosovës, prostitutave dhe burrave me aktivitetin e tyre politik të cilët nuk kanë njohuri politike që janë injorantë:

Ne dallojmë:

Burrat shqiptarë të PDK-së, dhe prostitutat shqiptare të PDK-së.

Labirat Tahiri, Memli Krasniqi,Enver Hoxha,Elmi Ecica,ai me mbiemrin Beqa, Bekim Haxhiu,një shpifes,Mergim Lushtaku,që nuk din me lexua,lavirja-Kurva, Ganimete Musliu, Arian Muslaiu, Blerta Deliu Kodra, e tj.

Burrat Shqiptarë dhe Kurvat e AAK -së, se,

Haradinja, Da-Mut Haradinja, Pal Lekaj,Besnik Tahiri,Selim Selimi, Bek Berisha,Time Kadria,ve-ja. E tj.

3. Burrat shqiptarë dhe kurvat e LDK-së,

Kurvat, Valentina Bunjaku,Hykmete Bajrami, Isa Mustaf, Lutfi Haziri, Skender Hyseni, (hajduti i 800. Mijëra euro, që organizoi shqiptarin për të marrë Çantën e tij në Bruksel, dhe Sknder Hysni, njoftuan çantën e humbur të Brukselit !!!!) Avdullah Hoti, Driton Selmanaj, Agim Veliu, e tj.

Pjesa e dytë vazhdon një ditë tjetër

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat