"Isha në shtëpinë e shokut të babit dhe shijova seksin më të mirë ndonjëherë"

Seksi

"Isha në shtëpinë e shokut të babit dhe shijova seksin më të mirë ndonjëherë"

Nga: Bota sot Më: 7 mars 2020 Në ora: 20:32
Ilustrim

Kisha seksin më të mirë ndonjëherë me një djalë që është shok i ngushtë i prindërve të mi.

Ne dimë që askush nuk do të na zbuloj por une dua më shumë netë sikurse kjo.

Unë jam 25 dhe ai 49 vjeqar.

Ai është i divorcuar dhe një shok i mirë i nënës dhe babait tim, të cilët e morën përkrah kur martesa e tij u prish.

Ai gjithmonë ka qenë afër neve për aq kohë sa e mbaj mend dhe ai  më ka ndihmuar shumë herë mua.

Unë kam qenë shpesh në shtëpinë e tij, unë dhe vëllai im qëndronim atje, kur nëna dhe babi ishin jashtë, pasi ne ishim të vegjël të qëndronim vetëm.

Ne patëm një festë në shtëpinë tonë në ditëlindjen e 21-të të vëllait tim.

Ai kishte shokë që do të qëndronin aty më gjatë dhe u pajtuam që unë të shkoj në shtëpinë e shokut të prindërve të mi, pas ndejës.

AI dhe unë kishin pirë aq shumë në këtë ndejë dhe filluam të shëtitnim bashkë.

Ne përfunduam më pas në shtratin e tij dhe ia kaluam shumë mirë.

Ai di si t'i bëj përshtypje një gruaje.

E kam kuptuar se gjithmonë kam dashur që kjo të ndodhë.

Ai është i vetmi person që mund t'i besoj përveq babait.

Unë jam përdhunuar nga një djalë me të cilin isha në lidhje qysh kur isha 17 vjet dhe kaluan disa muaj derisa i tregova famijes time se qfarë kisha pësuar me këtë njeri.

Që nga atëherë nuk kam pasur askënd, as nuk i besoj askujt.

Ai më vonë më tha se ajo që bëmë ne ishte gabim, kur unë i thash që dua ta shoh atë përsëri, ai më tha "Kurrë mos thuaj kurrë përsëri".

Unë e shoh atë kur vjen në shtëpinë tonë, por ai aktron sikur asgjë nuk ka ndodhur.

Ai më shkruante mesazhe natën rreth një jave, por në dy netët e fundit ai me injoron mua, por e di që me babi tim ka folur.

A mendoni se i kam mjaftuar? Unë mendoj se ai ka një grua tjetër, por sigurisht se kjo nuk është punë e imja.

Unë ndoshta jam budallaqe duke menduar se ai dëshiron ta përsëris eksperiencën tonë, por injorimi i tij po më bën të ndihem e mërzitur dhe e zemëruar.

Psikologia përgjigjet: Ai mund të jetë në gjendje për të përsëritur një eksperiencë të tillë por ju e dini më së miri se ju nuk mund të keni një marrëdhënie të qëndrueshme.

Vendosni veten në vendin e tij.

Ai nuk do të lëndoj ndjenjat tuaja, por nëse babai juaj mund ta dinte këtë dhe e për këtë e ndërpreu.

Pranoni që ishte njëherë mirë dhe më e mira të vazhdoni tutje.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat