Video - Bota Sot
E premte, 24 maj 2019
  • Sherifi: Ne duhet të përshtatim këtë ligj, ashtu siç e kemi këtë Kushtetutë

    “Kosova nuk ka pasur ligj për referendum dhe në këtë kuptim shumë çështje që është dashur të pyeten qytetarët e Republikës së Kosovës me anë të referendumit nuk e kemi pasur që të bëjmë. Prandaj, në këtë kuptim besoj që Projektligji për referendumin është jashtëzakonisht i rëndësishëm, por në anën tjetër projektligji që e kemi dhe iu kemi dërguar në e-mail së bashku me ftesën, padyshim që ka hapësira të shumta për ndërhyrje”, u shpreh Haxhiu.

    Mbështetje këtij ligji i dha dhe deputeti i Nisma-s, Bilall Sherifi, i cili u shpreh se pavarësisht kësaj, projektligjiduhet të përshtatet ashtu siç është Kushtetua.