Krasniqi: VV dhe LDK e morën anën e atyre që qe 20 vjet e kanë mohu këtë gjenocid - Bota Sot
E hënë, 17 qershor 2019
  • Krasniqi: VV dhe LDK e morën anën e atyre që qe 20 vjet e kanë mohu këtë gjenocid