Vjosa Osmani takim me strukturat e LDK-së dhe qytetarë (Drejtpërdrejt) - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Vjosa Osmani takim me strukturat e LDK-së dhe qytetarë (Drejtpërdrejt)