Metaj: Pagat e dyta dhe qiratë nuk janë paguar dëmet janë të mëdha - Bota Sot
E hënë, 10 gusht 2020
  • Metaj: Pagat e dyta dhe qiratë nuk janë paguar dëmet janë të mëdha