Abrashi: Më 7 gusht Kushtetuta u bë copë copë dhe u shkel rëndë në mes të ditës - Bota Sot
E shtunë, 19 shtator 2020
  • Abrashi: Më 7 gusht Kushtetuta u bë copë copë dhe u shkel rëndë në mes të ditës