E kohës

Amerika

E kohës

Më: 7 qershor 2021 Në ora: 22:04
Skënder Karaçica

Zyra politike dhe ushtarake e UÇK-së në Prishtinë, Adem Demaqi dhe materialet a janë dorëzuar në Arkivin e shtetit të Kosovës?

Këso kohe, në sirtarët e mediumeve elektronike dhe të shkruara në Kosovë,është vënë në rend dite: A ishte pjesëmarrës i UÇK-së Albin Kurti..?

Përkitazi në dritën e kohës historike,për rolin dhe aktiviteti i Zyrës Politike të UÇK-së në Prishtinë në koordinim me Adem Demaqi dhe detyra e Albin Kurti në cilësinë e asistentit, duhet të hedhet dritë në matrialet arkivore, nëse ato janë dërguar në sirtarët e Arkivit të shtetit(?).

Zyra Politike dhe Ushtarake e UÇK-së në Prishtinë me figurën kombëtare të Adem Demaqi duhet të bëhet muzeumi për kujtesën tonë historike...!

A janë dërguar matrialet për tërë veprimtarinë e Zyrës Politike dhe Ushtarake(UÇK-së)në Prishtinë në sirtarët e Arkivit të shtetit të Kosovës...?

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat