Më 22 janar do të mbahet ankandi i parë i Letrave me Vlerë për vitin 2021

Ekonomi

Më 22 janar do të mbahet ankandi i parë i Letrave me Vlerë për vitin 2021

Më: 15 janar 2021 Në ora: 09:12
Ministria e Financave

Ministria e Financave njofton se më 22 janar 2021 do të mbahet ankandi i parë i Letrave me Vlerë për vitin 2021.

Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 3 vjeçar në shumën prej 30 milionë euro.

“Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (3 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, të interesuarit të kontaktojnë ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës”, thuhet në njoftim. 

Image

 

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat