Institucionet parashkollore e shtyjnë protestën e paralajmëruar

Fejtone

Institucionet parashkollore e shtyjnë protestën e paralajmëruar

Më: 28 prill 2010 Në ora: 18:28

Prishtinë, 28 prill - Institucionet parashkollore të arsimit e kanë shtyrë protestën e paralajmëruar për të premten për një afat të pacaktuar, ndërsa motrat edukatore shpresojnë se do të respektohet dokumenti, i cili parasheh njohjen e statusit të tyre, përvojën e punës dhe ngritjen e pagave.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat