E martë, 11 maj 2021
  • Pula anti-drogë

    Policia e Zvicrës përdorë pulën në aksion anti-drogë

    “Trafikimi i farërave të paligjshme të kërpit (farë e kanabisit) është rritur në mënyrë të vazhdueshme muajt e fundit. Na sfidoi shumë kjo.

    Kjo është arsyeja pse ne vendosëm të përdorim një pulë për kërkim akoma më të hollësishëm dhe të ndërlikuar për farat e kërpit. Kjo lloj pule është e njohur për shqisat e saj, veçanërisht të nuhatjes.