Zjarret përpijnë 3240 hektarë brenda natës së Hallouinit - Bota Sot
E mërkurë, 22 janar 2020
  • Zjarret përpijnë 3240 hektarë brenda natës së Hallouinit

    Një tjetër zjarr ka shpërthyer në jug të Kalifornisë gjatë natës së Hallouinit dhe ka përfshirë 3240 hektarë, duke detyruar 7000 banorë të lënë banesat.

    Era vazhdonte të frynte fuqishëm të premten, me 55 km/orë, me ajrin tepër të thatë, duke krijuar kushtet ideale për zgjerimin e zjarrit.

    Zjarrfikësit u përpoqën të shpëtojnë rreth 2000 banesa që rrezkoheshin nga flakët, ndërkohë që shumë të tjera janë djegur, siç mund t’i shihni dhe nga fotot më poshtë.

1 / 10