Trendi i fundit i atleteve - Bota Sot
E martë, 04 gusht 2020
  • Trendi i fundit i atleteve

    Shpeshherë të gjithë yjet fiksohen pas një veshje apo aksesori dhe e vendosin si trend.

    I tillë është edhe trendi i atleteve “Vejas” të cilat po pëlqehen shumë.

    Ja disa nga yjet të cilat po preferojnë këto atlete.

1 / 5