Fotografi qesharake me statuja - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Fotografi qesharake me statuja

    Ekzistojnë disa fotografi qesharake që i kanë bërë njerëzit gjatë udhëtimeve anembanë botës. Fotografi të turistëve që e “mbajnë” Kullën e Pizës, ose puthjet para kullës Eiffel janë aq në trend këtë kohë. 

    Sidoqoftë, disa persona kanë vendosur të bëhen pak më kreativë dhe e çuan në një nivel tjetër këtë trendin e “pozimit me statuja”.

1 / 10