5 setrat e këtij sezoni - Bota Sot
E enjte, 13 gusht 2020
  • 5 setrat e këtij sezoni

    Ditët më të freska po afrohen dhe tani krahas mbathjeve, bluzave e pantallonave duhet të mendojmë edhe për setrat ideale që mund t’i kombinojmë me të gjitha rrobat që i posedojmë në sirtar.

    Setrat e viteve të 80’ta me vija janë rikthyer fuqishëm këtë vjeshtë, duke iu krijuar një lehtësi në kombin dhe veçanti në dukje.

    Falë këtyre modeleve të setrave ju do të mund të dukeni edhe elegante por njëkohësisht edhe sportive sepse këtë model mund ta kombinoni edhe me ndonjë bluzë adiddas e cila shumë mirë do të shkonte.

    Inspirohu nga fotografitë e më poshtme dhe zgjidhni atë që iu shkon juve më së miri.

1 / 6