Këtyre bukurosheve centimetrat nuk u janë të rëndësishme - Bota Sot
E enjte, 13 gusht 2020
  • Këtyre bukurosheve centimetrat nuk u janë të rëndësishme

    Dallimet në centimetra, në favor të femrave me shtat më të lartë se bashkëshortët e tyre, nuk kanë qenë pengesë për lidhjet e tyre. Përkundrazi, martesat e tyre janë stabile dhe afatgjatë. Bashkëshortë të njohur, të cilët bartin “këpucë me taka të larta”.

1 / 7