Modele (qesharake) flokësh - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Modele (qesharake) flokësh

    Gjithkujt i ka ndodhur të paktën një herë në jetë që të ketë zgjedhur berberin apo parukieren e gabuar dhe rezultati me të cilin është përballur ka qenë sikleti.

    Megjithatë, në çdo rrethanë vështirë se berberi a parukierja e gabuar ka prodhuar një rezultat si ai që paraqitet nga një faqe në rrjetet sociale, që ka grumbulluar nga përdoruesit e saj modelet më të çuditshme (dhe qesharake) të flokëve.

1 / 17