E përsosura Kate Middleton - Bota Sot
E martë, 04 gusht 2020
  • E përsosura Kate Middleton

    Dukesha e Kembrixhit Kate Middleton, është një ikonë e vërtetë e modës.

    Pothuajse gjithçka që ajo vesh bëhet trendi nëpër botë.

    Shikoni disa nga momentet, kur Middleton duket jashtëzakonisht bukur dhe me shumë stil.

1 / 11