30 imazhet që përshkruajnë më së miri botën e sotme - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • 30 imazhet që përshkruajnë më së miri botën e sotme

    Njerëzimi ka evoluar nga viti në vit dhe bashkë me të, edhe mënyra e jetesës. Teknologjia ka luajtur një rol shumë të rëndësishëm, për të orientuar mënyrën e jetesës për mbarë botën.

    Në ditët e sotme jetojmë një periudhë të artë për teknologjinë, që ka lehtësuar ndjeshëm komunikimin dhe jetesën.

    Gjithsesi problematikat sociale nuk janë zhdukur, thhjesht janë zëvendësuar me të tjera të reja.

    Në fotogaleri është një ilustrim fantastik grafik i “Sofiane WallArt”, që përshkruan më së miri botën në ditët e sotme.

1 / 30