Shenjat e zodiakut që duken si të mira, por në realitet janë të këqija

Life style

Shenjat e zodiakut që duken si të mira, por në realitet janë të këqija

Më: 10 tetor 2019 Në ora: 21:34
Foto ilustrim

Pamja ju mashtron dhe sigurisht që veshja nuk e bën murgun. Dhe sa herë kemi dëgjuar, ose shqiptuar frazë “dukej aq i/e mirë, dhe në vend të kësaj…”? Sidoqoftë, Astrologjia nuk ka dyshime dhe na tregon shenjat e zodiakut që duken të mira, por që në të vërtetë janë të këqija. Me disa përjashtime të rralla, natyrisht.

Para se të zbulojmë së bashku se cilat janë, le të bëjmë një sqarim të nevojshëm. Nuk është e mundur të ndash gjithçka si me thikë, pasi nuk ekziston në jetë apo edhe personalitete individuale, vetëm e bardha ose vetëm e zeza.

Një person që në shumicën e rasteve tregon gatishmëri dhe empati, mund të bëhet i keq nëse goditet në ndjeshmërinë e tij. Në të vërtetë, siç ndodh shpesh, pikërisht ata që duken të mirë mund të bëhen më të këqij dhe të pakontrollueshëm se shumë të tjerë. Ndonjëherë varet nga diçka që askush nuk e di aq qartë, por që papritmas zbulon veten dhe gjithë forcën, pa paralajmërim!

Renditja:

Demi

Ndër shenjat e zodiakut që duken të mira, por përkundrazi janë në gjendje të tregojnë një anë shumë më pak të disponueshme kemi atë të Demit. Një shenjë që pëlqen të ketë gjithçka nën kontroll, dhe që sigurisht është e disponueshme dhe e shoqërueshme derisa gjërat të shkojnë ashtu siç mendojnë ose dëshirojnë. Por nuk duhet të harrojmë se njëra anë e karakterit të tij është shumë kokëfortë dhe, mbi të gjitha, zotërues. Prandaj, kur përballet me fakte dhe situata që prekin këtë prirje, ai mund të ndryshojë rrënjësisht imazhin. Acarohet dhe humbet plotësisht atë sjellje dhe qetësi që e shohim në shumë situata!

Shigjetari

Edhe miqtë e Shigjetarit janë ndër shenjat e dukshme të mira të zodiakut, por përkundrazi ato janë të këqija! Le të themi se ata kanë një vizion për jetën, veçanërisht në marrëdhëniet në çift, shpesh të orientuara për të kënaqur natyrën e tyre. Kështu, nëse nuk janë të kënaqur me etjen e tyre për aventurë dhe nevojën e vazhdueshme për risi, ata papritmas mund të bëhen të ftohtë dhe të shkëputen. Ata nuk kanë aq shumë durim sa të jenë në gjendje të gjejnë një kompromis, ata janë të aftë për lamtumira të papritura.

Luani

Sigurisht që natyra e Luanit nuk është ndër më të shkathëtat dhe më të butat, por ky nuk është motivi që ne do të hetojmë. Edhe ata që lindin nën këtë shenjë përcaktohen si dukshëm të mirë, sepse krenaria dhe personaliteti i tyre nuk duhet të harrohen kurrë. Këta janë të aftë të presin për impulse dhe bujari madje të paimagjinueshme, por përkundrazi, kanë nevojë për hakmarrje kur shkelen. Luani mund të bëhet shumë agresiv dhe i keq nëse bashkohet me kauzën e njerëzve të dobët ose të pafuqishëm. Instinkti për të goditur ata që i kushtojnë vëmendje konceptit të tyre të drejtësisë është me të vërtetë shkatërrues dhe qetësohet vetëm me humbjen përfundimtare të tjetrit.

Akrepi

Shenja e fundit e kësaj renditjeje të shenjave të zodiakut që duken të mira, por përkundrazi janë të këqija është Akrepi. Gjithashtu një shenjë shumë e dobishme, e vëmendshme, bujare. I aftë të kuptojë, të parashikojë mendimet dhe qëllimet e të tjerëve dhe bëhet absolutisht të pamëshirshëm, nëse është e nevojshme! Akrepi nuk toleron asnjë formë tradhtie. Hakmarrja e tij mund të vijë edhe pas disa vitesh heshtje.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat