Këta 10 burra kanë transformuar trupat e tyre pas moshës 50-vjeçare dhe kjo tregon që mosha është thjesht një numër

Ndryshe

Këta 10 burra kanë transformuar trupat e tyre pas moshës 50-vjeçare dhe kjo tregon që mosha është thjesht një numër

Më: 2 korrik 2020 Në ora: 14:10
Foto ilustrim

Plakja është një pjesë normale e jetës, dhe në kundërshtim me besimin e përgjithshëm, shumë thonë se jeta thjesht bëhet më e mirë me kalimin e kohës.

Varet nga ne që të vendosim nëse do të shohim plakje si të meta, ose do t’i lëmë qimet dhe rrudhat gri thjesht të përmirësojnë pamjen dhe jetën tonë në përgjithësi, transmeton lajmi.net.

Kur ndjehesh mirë, asnjëherë nuk duhet të ndalemi së kujdesi për shëndetin dhe trupin tonë, dhe kjo vetë-dashuri nuk do të mbetet e fshehur.

10 burrat e mëposhtëm dëshmojnë se stereotipet rreth plakjes janë prapa, dhe na kujtojnë se mund të bëjmë mrekulli me veten tonë, pavarësisht se në cilën fazë të jetës jemi.

Ata vijnë nga të gjitha sferat e jetës, dhe shumica e tyre filluan karrierën e tyre për modelim pas moshës 50-vjeçare. Këta njerëz janë si vera, ata bëhen më të mirë me moshën dhe ripërcaktojnë konceptin e burrave të moshuar.

Philippe Dumas, 60-vjeçar

Image

Anthony Varrecchia, 53-vjeçar

Image

Gianluca Vacchi, 50-vjeçar

Image

Aiden Brady, 50-vjeçar

Image

Eric Rutherford, 49-vjeçar

Image

Alessandro Manfredini, 48-vjeçar

Image
Wang, 80-vjeçar
Image

Irvin Randle, 54-vjeçar

Image

Ron Jack Foley, 50-vjeçar

Image

 

Shan Michael Hefley, 54-vjeçar. 

Image

 

 

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat