“Sistemi i Energjisë të Qytetit SHA Shkup” është Ndërmarrja e re e Qytetit të Shkupit - Bota Sot
“Sistemi i Energjisë të Qytetit SHA Shkup” është Ndërmarrja e re e Qytetit të Shkupit

Shkupi

“Sistemi i Energjisë të Qytetit SHA Shkup” është Ndërmarrja e re e Qytetit të Shkupit

Më: 21 qershor 2018 Në ora: 23:13
Shkup

Me vendim të Këshillit të Qytetit të Shkupit, u themelua ndërmarrja e re publike “Sistemi i Energjisë të Qytetit SHA Shkup”, i cili do të kryejë aktivitete energjetike, njoftojnë nga Qyteti i Shkupit.

Këshilli, në cilësinë e Kuvendit të Aksionarëve, miratoi Statutin e Shoqërisë Aksionare për Aktivitetet e Energjisë dhe zgjodhi anëtarët e Bordit Mbikëqyrës të shoqërisë së re publike që do të zgjedhin pastaj një Bord Menaxhues prej pesë anëtarësh. Kjo kompani aksionare për territorin e Qytetit të Shkupit do të furnizojë me gaz natyror dhe energji të ngrohjes, si aktivitete me interes publik nga rëndësia lokale.

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test
Tjera