ASHAK zgjedh 10 anëtarë të rregullt dhe me korrespodencë

Amerika

ASHAK zgjedh 10 anëtarë të rregullt dhe me korrespodencë

Nga: Skënder Karaçica Më: 24 dhjetor 2020 Në ora: 17:47
Skënder Karaçica

ASHAK në Prishtinë, në fundin e këtij motmoti ka zgjedh 10 anëtarë të rregullt dhe me korrespodencë. Shumë janë bërë me këtë titull të lartë shkencor të dijes(Akademikë) në Kosovë.

Nëpër botë në këtë institucion të lartë të dijes kanë krejt tjera kritere për anëtarë të rinj.

Në ASHA të Francës, sipas kritereve dhe të Statutit të institucionit franqez, ata për çdo 10 vjetë përzgjedhin nga një ose dy anëtarë të rinj nga fushat e ndryshme të dijes shkencore.

Në Kosovë jemi krejt të veçantë, përmes shijeve politike, për çdo vit pranojmë herë 10 e herë më shumë anëtarë të ASHAK-së sa për të realzuar dëshirën, që ata kanditatë me tituj të ndryshëm shkencorë të nderohen me këtë titull të lartë akademikë!

Në Kosovë jemi të veçantë prej të tjerëve...!

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat