Vendet që do të mbeten pa energji elektrike - Bota Sot
Vendet që do të mbeten pa energji elektrike

Kosova

Vendet që do të mbeten pa energji elektrike

Më: 25 gusht 2017 Në ora: 16:53
Ilustrim

KEDS-i, të premten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 28.08.2017 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi:16023003)  prej orës 12:00 deri në orën 15:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnikut dhe Kleçka e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në  LP 10 kV.

Më 29.08.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Ballovci (Kodi: 14000008)  prej orës 12:00 deri në orën 15:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Balloc, Lladoc, Sfeqël, Dumosh, Shjakoc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakinicë dhe Turiçicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në  LP 10 kV.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 28.08.2017 në NS 35/10 kV Magurë   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Transmetuesi (Kodi: 41048006)    prej  orës 10:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Antena Televizive, Antena e Postës, Radari i Aeroportit dhe Antena e Ipkos.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 28.08.2017 në NS 35/10 kV Magurë   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Feronikeli  (Kodi: 41048007)    prej  orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:Feronikeli

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 28.08.2017 në NS 35/10 kV Magurë   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Miniera Golesh (Kodi: 41048008)    prej  orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Miniera e Goleshit.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 28.08.2017 në NS 35/10 kV Magurë   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Wind Power  (Kodi: 41048010)    prej  orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Wind power, EKO –kos Transmetuesi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 29.08.2017në NS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaqka (Kodi:40042002)  prej orës 09:30 deri në ora 15:30. 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhancë, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim shtyllash dhe montim i ndarësit.

Më 29.08.2017 në NS 35/10 kV Magure   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Aeroporti 2  (Kodi: 41048011)    prej  orës 10:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: Aeroporti.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 29.08.2017 në NS 110/35/6 kV Hani i Elezit  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Kolonija  (Kodi: 42000001)    prej  orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: qyteza e Hanit të Elezit, Shkolla fillore, Shkolla e mesme, Hekurudha dhe Banesa Jahush Kuka.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 28.08.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Banka  (Kodi: 40040001)    prej  orës 11:00 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Deshmorët e Kombit, Spitali dhe 12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

Më 26.08.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik ( Kodi:400430) do të këtë ndërprerje totale prej orës 11:00 deri ne ora 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj - Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe bizniset private, Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku, Strazha, Lagjja Dushkaja, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobusëve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8, Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re, rr. Emin Duraku, rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, Teqja, Policia dhe Kuvendi Komunal, Fabrika "Lepenci", Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve rrymor.

Më 27.08.2017 në NS 110/35/10 kV Lypjan  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Konjuhi (Kodi: 41000004)    prej  orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lipjani (një pjesë), Konjuhi, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtine – Ferizaj.      

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.                                                                       

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 27.08.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Bobi  (Kodi: 40043002)    prej  orës 09:00 deri në orën 10:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.                                                                                              

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Firma Elektra.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më  28.08.2017 në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Binqa( Kodi:61067008) prej orës 11:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Binqa, Dobollde, Shushët, Buzoviku, Kabashi dhe Rrafshina.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim, ndërrimi i  shtyllave të tensionit të lartë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 28.08.2017  në  NS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Vitomirica (50000010)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i 2 shtyllave 12m, ndërrimi i ormanit TU, vendosja e shkarkuesve katodikë.

Më 29.08.2017 në NS 35/10kV Gurrakoc do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Zallqi (Kodi 50052003) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurakoc Musollët, Gurakoci, Prekalla, Trubohoci, Zabllaqi, Zallqi, Shalonovici, Osojani, Tupeqi, Bllagaqi dhe  Dreja.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i 2 shtyllave 12m, ndërrimi i ormanit TU, vendosja e shkarkuesve katodikë.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 29.08.2017  në  NS 35/10kV Xerxa  do të  ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi  (Kodi:82081008)  prej orës 09:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë dhe Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Drejtimi i  shtyllës së betonit 12/1000 afër Restaurant Arlindi.

Më 28.08.2017  në  NS 35/10kV Gjakova 1  do të  ndërprehet:

Dalja 10 kV Piskota  (Kodi:80080008)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Dedë Gjon Luli, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivari.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët në TS- 28 kod: 80080008217.

Më 29.08.2017 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ekektrom-Deva (81000003)  prej  orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Rruga Londra, Rruga Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët (panel) në TS - 39 kod: 81000003040.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit.

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Më 28.08.2017  në  NS 35/10kV Dragash  do të  ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobradi  (Kodi:30036008)  prej orës 14:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zymi I Sharrit, afariste:ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja  e shtyllave dhe shtrirja e përçuesit , sipas projektit  ,,Zgjerim i rrjetit  2017 "  Lot 10.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Mirëmbajtje të planifikuar

Më  28.08.2017 dhe 31.08.2017 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV  TSK-nr.2 Gjimnazi  (Kodi: 73000001004) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Shahin Krasniqi, Rexhep Mala, rrugët: Kruja, Marin Barleti, Ukshin Kovaqica, Hamdi Ferati dhe Sheshi Adem Jashari.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 28.08.2017 dhe 29.08.2017 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TSSHB 2Maji-nr.1(Kodi:73000006030)   prej  orës 09:00 deri në ora 12:00  dhe nga ora15:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin konsumatorët e NS10/0.4 kV  2 Maji-nr.1

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllove të reja dhe ormanëve.

Më 28.08.2017 dhe 29.08.2017 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TSSHB 2Maji-nr.2(Kodi:73000006035)   prej  orës 09:00 deri në ora 12:00  dhe nga ora15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin konsumatorët e NS10/0.4 kV  2 Maji-nr.2.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllove të reja dhe e ormanëve. 

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat