Në vendin ku u takuan në fëmijëri, Lyra Xhoci i thotë “po” propozimit për fejesë - Bota Sot
Në vendin ku u takuan në fëmijëri, Lyra Xhoci i thotë “po” propozimit për fejesë

Mediale Vip

Në vendin ku u takuan në fëmijëri, Lyra Xhoci i thotë “po” propozimit për fejesë

Më: 22 korrik 2019 Në ora: 08:47
Lyra Xhoci

Aktorja e njohur shqiptare është fejuar.

Aktorja e njohur shqiptare, Lyra Xhoci, e ka kurorëzuar dashurinë me fejesë.

Këtë e ka bërë të ditur vetë ajo nëpërmjet publikimit të disa imazheve në Instagram, nëpërmjet të cilave e ka ndarë me ndjekësit momentin surprizë të propozimit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In million years, I would never have the guts to dream of a moment like this.. when we first met, we were just two little kids running around this beach without having any idea of the meaning of a true love... never thought that life would bring me back to you and never thought that this beach where we met over 10 years ago, today would be the witness of us saying YES to each other...! Hearing the waves of the same sea, feeling the same sand under my feet and seeing that same face that I want to see for the rest of my life, I said the most meaningful “Yes” I could ever say..!! I love you, from Alexander to death, my most precious blessing.. I can’t wait to spend the rest of my life with you...! #officiallyengaged #isaidyes

A post shared by Lyra Xhoci (@lyraxhoci) on

“Në milion vjet, kurrë nuk do të kisha guximin të ëndërroj një moment të tillë. Kur takuam së pari, ishim vetëm dy fëmijë të vegjël që kalonin nëpër këtë plazh pa pasur ndonjë ide për kuptimin e një dashurie të vërtetë … kurrë nuk mendova se jeta do të më kthente tek ti dhe kurrë nuk mendova se ky plazh ku u takuam mbi 10 vjet më parë, sot do të ishte dëshmia jonë duke thënë PO për njëri-tjetrin …! Duke dëgjuar valët e të njëjtit det, duke ndjerë të njëjtën rërë nën këmbët e mia dhe duke parë të njëjtën fytyrë që unë dua të shoh për pjesën tjetër të jetës sime, thashë më kuptimplotë “Po” që mund të them ndonjëherë .. !! Unë të dua, nga Aleksandri në vdekje, bekimi im më i çmuar .. Nuk mund të pres që të kaloj pjesën tjetër të jetës sime me ju …! “, ishin fjalët e saj nën emocion.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat